ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Aπό το website https://subscription.vogue.gr επιλέξτε την Έντυπη Έκδοση και κάνετε κλικ στο κουμπί “ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ”.

Επιλέξτε που βρίσκεστε, την διάρκεια της συνδρομής σας και κάνετε κλικ στο κουμπί “ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ” οπότε θα συμπληρώστε τα στοιχεία συνδρομητή. Δεξιά βλέπετε το σύνολο της παραγγελίας σας και με κλικ στο κουμπί “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” θα προχωρήσετε στην ηλεκτρονική πληρωμή της συνδρομής σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα αποκτήσετε λογαριασμό με username το email σας και κωδικό πρόσβασης (password), αυτόν που δώσατε στα στοιχεία συνδρομητή. H παραγγελία σας δρομολογείται από το τμήμα συνδρομών και υλοποιείται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Mέσω του website https://subscription.vogue.gr μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα VISA, Μastercard, American Express και Diners. Για άλλους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνδρομών στο email subs@vogue.gr, τηλέφωνο 2104808232
Εάν είστε κάτοικος Αττικής , θα λαμβάνετε το περιoδικό Vogue αυθημερόν στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δώσει. H διανομή του Vogue για την Αθήνα θα ξεκινήσει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας. Εάν η περιοχή σας είναι εντός Αττικής αλλά δεν εξυπηρετείται αυθημερόν, όταν εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα θα ενημερωθείτε για το χρόνο παράδοσης και θα κάνετε την επιλογή σας όπως επιθυμείτε. Για τις περιοχές εκτός Αττικής και το εξωτερικό η αποστολή της συνδρομής σας γίνεται μόνο ταχυδρομικά. Η διανομή του Vogue θα ξεκινήσει εντός μιας εβδομάδας από την παραγγελία σας.
Από το website https://subscription.vogue.gr επιλέγετε “ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ” και κάνετε login στο λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας το username και τον κωδικό πρόσβασης (password) με τα οποία κάνατε την αρχική παραγγελία σας. Στην επιλογή ο λογαριασμός μου, βλέπετε τις συνδρομές που έχετε κάνει και μπορείτε από το κουμπί ΑΝΑΝΕΩΣΗ να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.
Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να επιλέξετε “Ξέχασα τον κωδικό μου“ στο παράθυρο της σύνδεσης συνδρομητή και να λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο email σας για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης.
Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας όποτε επιθυμείτε επικοινωνώντας με το τμήμα συνδρομών στο email subs@vogue.gr, τηλέφωνο 2104808232